lexx.gr

RIP Don Greco

Δεν θυμάμαι πως γνώρισα τον Don Greco αλλά δεν θα ξεχάσω ποτέ το πρώτο μου live στο Woodstock το 1999 περίπου. Δεν μιλάμε για το Woodstock που ξέρουν όλοι αλλά για εκείνο που ξέρουν λίγοι. Ένα club στο Περιστέρι. Είχαμε ηχογραφήσει το πρώτο μας κομμάτι στο studio του και μας κάλεσε να παίξουμε live. Ήμασταν τότε παιδιά ακόμα, πηγαίναμε σχολείο. Ήταν πάντα πολύ γλυκός άνθρωπος και μας βοήθησε πολύ.

Μου είχε κάνει εντύπωση πόσο καλός ήταν στο break dance παρά το γεγονός ότι μου έριχνε 20 χρονάκια. Θυμάμαι αργότερα πηγαίναμε στο studio του, σε ένα ημιυπόγειο στην Κυψέλη. Είχαμε καλέσει έναν Βρετανό για να κάνει φωνητικά στο ρεφρέν ενός τραγουδιού μας. Αναγνωρίζω ότι ήμασταν εντελώς ανώριμοι, αλλά είχαμε πέσει στο πάτωμα και δάκρυζαν τα μάτια μας στην προσπάθεια να μην ξεσπάσουμε σε γέλια με το performance του. Και οι 4. O Don G και εμείς οι 3 του group. Ο Βρετανός δεν είχε πιάσει την φάση του hip-hop και ήταν λίγο extra σουρεάλ. Ακούγοντας το κομμάτι ξανά μετά από 20 και βάλε χρόνια, ο Don G είχε κάνει τα μαγικά του.

Ένας Ελβετός rapper, producer, b-boy, hustler στην Ελλάδα των 90s. Ήσουν φανταστικός Don G. Σε ευχαριστώ για όλα.

https://www.youtube.com/watch?v=HuWVBLpg_yc

published at Wed, 24 May 2023 18:27

more from the blog


Hey, you are visiting an ancient web space. This website resides here since 2006. Explore this ancient space with love and peace.

If you want to send some spam or anything else, my email is [email protected]

Also you can follow me on twitter because I am amazing @lexx27

You can follow my blog updates using this RSS feed